Події
подивіться наші останні заходи

 ssm Благодійний проект «Створи своє майбутнє»

 

            У жовтні 2016 року розпочато реалізацію благодійного проекту «Створи своє майбутнє!», спрямованого на допомогу дітям-сиротам та дітям із малозабезпечених сімей, які готуються до самостійного дорослого життя та обирають свій шлях у майбутнє. Адже ці діти потребують особливої уваги та підтримки.

            В Україні існує проблема соціальної та професійної адаптації випускників інтернатів, які не готові до життя в суспільстві. Діти з малозабезпечених та проблемних сімей також не мають доступу до інформації щодо сучасних професій, що ускладнює їх свідомий вибір подальшої освіти після закінчення загальноосвітньої школи. За даними соціальних досліджень, більшість підлітків після інтернатів, не маючи можливості вчасно зорієнтуватися щодо вибору свого шляху, потрапляють до тюрем або занадто рано помирають.

            Метою проекту є  допомога пiдлiткам з малозабезпечених сімей та учням дитячих інтернатів у виборi майбутньої професiї, пiдтримка їх у професiйнiй адаптацiї в соцiумi та мотивування їх до особистого i професiйного розвитку. Планується проведення різних заходів (тренінгів, майстер-класів, зустрічей, екскурсій) з метою:

  • формування та розвитку стійких навичок у дітей для досягнення успіху в житті;
  • визначиення з вибором професії шляхом участі у тренінгу «Подорож у майбутнє» та спілкування з успішними людьми, а також екскурсій на підприємства.

            Буде розроблено онлайн-платформу з доступом до навчальних програм по різних галузях професійної діяльності. У підлітків буде доступ до методичних матеріалів, навчальних відео, мотивуючої та надихаючої літератури, а також тестів для оцінки успішності проходження програми.

            Запрошуємо всіх долучитися до нашого проекту «Створи своє майбутнє», що дозволить кожному зробити свій внесок, фінансовий чи організаційний: організувати екскурсію на підприємство, зустріч з успішною людиною-професіоналом у своїй справі, або будь-який інший захід по введенню дітей у професію.

Ми будемо дуже вдячні також за Вашу фінансову участь у проекті в якості благодійника.

Наші реквізити:

Міжнародний благодійний фонд „Україно! Я за тебе!”,

код ЄДРПОУ 35137539,  р/р № 26009057003292 в

Столичній Філії ПАТ КБ „ПриватБанк” у м. Києві, МФО 380269.

 

Координатор проекту:  Шмаленюк Роман тел. 067-500-09-29