Події
подивіться наші останні заходи

Проект «Дарую лапу та серце»

 

       У березні стартував благодійний проект «Дарую лапу та серце», спрямований на допомогу притулку для тварин “SOS”, що в с. Пирогово, в якому знаходиться близько 1000 собак та 200 котів.

       Метою проекту є привернення уваги суспільства до проблем безпритульних тварин. Вважається, що турбота про тварин – це ознака усвідомленого та соціально-відповідального суспільства! Ці беззахисні тварини потребують особливої уваги та підтримки і ми хочемо зробити їхнє життя більш радісним та комфортним. Адже опинившись на вулиці з різних причин, їм, як і людям, необхідні кожен день крім їжі та теплого помешкання, також турбота і любов.

      Для реалізації мети проекту «Дарую лапу та серце!» потрібна сума грошових коштів у розмірі біля 200 000 гривень, яка дозволить забезпечити гідні умови проживання тварин в притулку “SOS».

      Планується відбудувати місце для прогулянок, відремонтувати та закупити тваринам будки, придбати медикаменти, обігрівачі та бойлери, обладнання для прання та прибирання притулку і його прилеглих територій.

А екскурсії для дітей та батьків в притулки сприятиме вихованню чуйного ставлення до тварин. Для дітей з обмеженими можливостями планується організувати проведення пет-терапії.

      Долучившись до нашого проекту «Дарую лапу та серце!», кожен може проявити найкращі сторони своєї душі, показати свою небайдужість та милосердя. Проект дозволяє кожному зробити свій особистий внесок фінансовий або матеріальний для допомоги тваринам.

 Долучайтеся до благородної мети!

Наші реквізити:

Міжнародний благодійний фонд „Україно! Я за тебе!”,

Код 35137539 Банк СФ ПАТ КБ “ПриватБанк”; м.Києва

МФО банку 380269, р/р 26002057002557

Призначення платежу: Благодійна допомога.

тел.(044)-287- 77-73

 

Координатор проекту         Карпенко Лілія