Події
подивіться наші останні заходи

        Благодійний проект «Надихаю жити» спрямований на допомогу людям похилого віку та іншим соціально-незахищеним громадянам Територіального центру соціальної допомоги Шевченківського району в місті Києві.

        Наразі, там на обліку перебувають 5202 громадян, серед яких 1790 осіб з інвалідністю (ветерани війни, діти з особливими потребами) та 1220 подопічних перебувають на надомному обслуговуванні. Розмір іх пенсій не дозволяє їм мати найнеобхідніші речі: одяг, продукти харчування, ліки, засоби гігієни.  Крім того, люди похилого віку дуже часто відчувають себе одинокими, непотрібними, без уваги та турботи.

        Тому метою нашего проекту є надання допомоги подопічним Територіального центру соціальної допомоги Шевченківського району м. Києва продуктами харчування, одягом, взуттям, медикаментами, засобами реабілітації, засобами гігієни. Також нами заплановано організувати та провести ряд просвітницьких, оздоровчих, соціально-педагогічних, спортивних, розважальних та мистецьких заходів, які сприятимуть прояву турботи та приверненню уваги до проблем літніх людей.

        Ми закликаємо організації, підприємства та всіх небайдужих людей об’єднатися та спільними зусиллями показати, що ми здатні проявляти милосердя, допомогати, тим, хто найбільше потребує уваги та любові.

        Благодійну допомогу ви можете надати у вигляді продуктів харчування, одягу, взуття, коштів та інш.

        Кошти ви можете перерахувати або через активну кнопку на сайті Фонду, або за реквізитами:

Отримувач: Міжнародний благодійний фонд «Україно! Я за тебе!»

Код ЄДРПОУ 35137539, МФО банку 380269, р/р 26006057000566

В Столичній філії ПАТ КБ «ПриватБанк» м. Києва

Призначення платежу: «Благодійна допомога».