Події
подивіться наші останні заходи

Ще більше здорових і щасливих дітей
Ось і закінчився наш черговий табір для дітей з проблемами слуху, який проходив з 17 по 30 вересня 2018 року у Волинській області в санаторії «Дачний». Багато нових можливостей і позитивних емоцій отримали 25 дітей та їх батьків, які приїхали на оздоровлення та реабілітацію в наш табір «Верба-3. Всі діти пройшли курс індивідуальних занять з реабілітації та оздоровлення.

Крім лікарів у білих халатах, які проводили індивідуальні заняття були незвичайні лікарі – собаки та коні. Спілкування з цими тваринами позитивно впливає на здоров’я дітей, допомагає їм справитися з гіперактивністю, сприяє поліпшенню дрібної моторики, нормалізує емоційний стан дитини.
Даша дуже подружилася з конячкою Орликом. Кожен день вони разом здійснюють прогулянки разом з татом Даші. Костя теж подружився з величезним, але дуже добрим лабрадором Марсом, який дуже любить дітей і з задоволенням з ними грає.
У вільний від занять час діти малювали, ліпили, брали участь в спортивних змаганнях та майстер-класах. Волонтери організували концерт, на якому виступили артисти, а клоуни створили дітям атмосферу справжнього свята. Волонтери подарували дітям іграшки та солодощі.
У 2018 році були прооперовані 116 дітей, 74 з яких вже пройшли реабілітацію в нашому таборі. 42 дитини, які хочуть бути здоровими і щасливими чекають своєї можливості пройти реабілітацію в нашому черговому таборі, який ми плануємо провести в квітні наступного року.

Висловлюємо щиру подяку нашим благодійникам та партнерам, які підтримали наш проект: ТОВ «Салві Груп»,ТОВ «Клуб сиру», ТОВ «Еталон», театр-студії «Splash» та іншим, а також нашим Партнерам ГО «Зростаймо здорові», Центру «Суваг»,ТОВ «Карібіан клуб», санаторію «Дачний».