Події
подивіться наші останні заходи

Метою проекту є збір коштів задля оснащення стерильного трансплантаційного боксу у  відділенні дитячої онкології Національного Інституту Раку.

      На сьогодні  понад 6000 дітей  з онкологічним статусом знаходяться на обліку в лікарнях України.  Щороку лікарі діагностують близько 1000 нових випадків дитячої онкології. У 30% маленьких українців, що хворіють на рак, виявляють особливо агресивні його форми. Такі діти проходять курс високодозової хіміотерапії з аутологічною трансплантацією кісткового мозку. Ці процедури  можуть проводитись виключно у спеціально обладнаному стерильному боксі, оскільки  імунітет дитини вкрай пригнічений, в результаті прийому хіміотерапії та практично не має змоги протистояти будь-яким інфекціям. У розпорядженні дитячого відділення Інституту Раку наразі є 4 такі палати. В середньому ж за рік високодозової хіміотерапії з аутологічною трансплантацією кісткового мозку потребують 100 дітей, а ресурси Інституту дозволяють провести лише близько 30 курсів. Окрім того, бокси регулярно стерилізують агресивними розчинами. Як наслідок, палати досить швидко виходять з належного стану та потребують регулярного ремонту.

      В рамках соціального проекту «Ми малюємо життя», ми  збираємо кошти на ремонт та облаштування  стерильного трансплантаційного боксу у дитячому відділенні Національного Інституту Раку.  Ця палата вкрай необхідна малятам, які проходять хіміотерапію, і які надзвичайно вразливі через пошкоджений імунітет.  

      Ми закликаємо організації, підприємства та всіх активних людей об’єднатися та спільними зусиллями подарувати хворим на рак діткам промінчик надії на одужання та щасливе життя!

Ми розраховуємо на Вашу підтримку та небайдужість!

 

Благодійні внески ви можете перерахувати на рахунок Фонду:

Отримувач: Міжнародний благодійний фонд «Україно! Я за тебе!»

Код 35137539, Банк СФ ПАТ КБ “ПриватБанк” м. Києва

МФО банку 380269, р/р 26005057003122

Призначення платежу: Благодійна допомога.