Події
подивіться наші останні заходи

Благодійний проект «Молодь – енергія змін!» – спрямований на створення умов для гармонійного розвитку молоді, покращення її емоційного та соціального стану шляхом проведення навчальних заходів на базі Національного еколого-натуралістичного центру молоді Міністерства освіти і науки України (далі – НЕНЦ).

Молодь – майбутнє нашої країни. На жаль ми не завжди ставимось до молодої людини із належною повагою, розумінням, бажанням перейматися її проблемами, які в кожному віці різні. На сьогоднішній день українська молодь є однією з найуразливіших соціальних груп. Вона живе в умовах підвищеної напруги і психологічного дискомфорту. Внаслідок цього серед молоді поширюються депресивний стан, наркоманія, токсикоманія, алкоголізм, проституція, самогубства та інші негативні наслідки недостатньої уваги соціуму. Значна частина молоді втратила позитивні життєві орієнтири та віру у можливість самореалізації.

 

З метою забезпечення доступу до якісної освіти дітям з особливими освітніми потребами на базі НЕНЦ було організовано роботу творчих учнівських об’єднань. Одним із освітніх завдань Центру є соціальна адаптація дітей з особливими освітніми потребами, шляхом надання інклюзивного позашкільного навчання.

На жаль протягом останніх 15 років на оновлення та модернізацію, а також матеріально-технічне забезпечення НЕНЦ кошти із державного бюджету не виділялися.

 

Тому учасники МБФ “Україно! Я за тебе” взялися допомогти Центру, започаткувавши проект «Молодь-Енергія Змін!», спрямований на модернізацію та реконструкцію (ремонт та оснащення відповідними технічними засобами) актової зали Центру для проведення заходів для молоді, які сприятимуть розвитку необхідних навичок та знань. Організовуючи роботу тренінгів для дітей та підлітків, ми прагнемо створити умови для розвитку нашої молоді, отримання нових знань та умінь і в решті решт – для щасливого гармонійного життя!

Кожний ваш внесок дасть надію молоді на розвиток та зміни!

 

Благодійні внески ви можете перерахувати на рахунок Фонду:

Отримувач: Міжнародний благодійний фонд «Україно! Я за тебе!»

Код 35137539, Банк СФ ПАТ КБ “ПриватБанк” м. Києва

МФО банку 380269, р/р 26002057001376. Призначення платежу: Благодійна допомога.