Події
подивіться наші останні заходи

Екологічна акція благодійного проекту «Купив машину! Посади дерево!»

МБФ “Україно! Я за тебе!” та ПІІ “Тойота-Україна” сьомий рік поспіль реалізують спільний проект “Купив машину! Посади дерево!”, в рамках якого відбувається озеленення нашого міста. Суть проекту полягає у зниженні впливу шкідливих викидів автомобілів шляхом висадки дерев та інших зелених насаджень, які відновлюють кисень, поглинаючи вуглець, захищають від пилу та шуму, а також створюють чудові зелені зони відпочинку для киян.

21 жовтня 2017 року відбулась щорічна екологічна акція щодо озеленення та облаштування скверу за адресою: вул. Степана Бандери, 24-Б.

 

В акції приймали участь близько понад 100 учасників: представники органів державної влади, працівники компанії Тойота, представники Фонду, волонтери, навіть дітки, які прийшли зі своїми батьками, щоб долучитись разом із нами до гарної справи. Перед автосалоном «Тойота» було закладено чудовий сквер в японському стилі, в якому висаджено багато екзотичних дерев: сакури, катальпи, сумаху, зроблено красиві клумби та газони, що сприятиме очищенню повітря та буде чудовим місцем відпочинку.