Події
подивіться наші останні заходи

Мы продовжуємо вчитись чути та говорити

Для батьків дітей з недоліками слуху, перші слова дитини – на вагу золота …
Більше року тому маленька харків’янка Настя була повністю глухой. Сьогодні Настя з задоволенням говорить мамі, як вона її любить і відповідає на мамині запитання. Дар мовлення Насті повертають фахівці: сурдопедагог, логопед, ритмолог та інші.

 

З 12 березня 2018 року Настя та ще 24 дитини з усієї України, яким нещодавно зробили операцію з кохлеарної імплантації, проходять реабілітацію в реабілітаційно-оздоровчому таборі «Верба-2», який організовано на базі санаторію «Дачний», у Волинській області.
Це вже другий реабілітаційно-оздоровчий табір «Верба», який проводить Міжнародний благодійний фонд «Україна! Я для тебе! спільно з ГО «Зростаймо здорові» та Цетром «Суваг».

Впродовж 14 днів педагоги будуть проводити індивідуальні та групові заняття з дітьми. Оздоровчо-реабілітаційні заходи також включають масаж, арттерапію, іппотерапію, музичну терапію, Монтессорі терапію та інші.

13 березня в санаторії ми організували для батьків, логопедів та практичних психологів семінар “Супроводження дітей з кохлеарним імплантом”, на якому спеціалісти Київського Центру слуху та мовлення “СУВАГ” поділилися досвідом роботи як поводитися з такими дітьми, та які методи слід використовувати для їх реабілітації.

Після відпочинку діти проходять лікувально-профілактичні процедури, а ввечері займаються ліпленням, малюванням, переглядом мультфільмів.
Загальна творча робота об’єднує дітей, сприяє розвитку комунікативних навичок, дарує позитивні емоції. Діти разом з батьками намалювали загальний шедевр – величезного клоуна.

Кожного дня наші діти отримують нові знання та навички, які дають їм надію на щасливе майбутнє.
Велика вдячність всім нашим благодійникам за Ваше доброе сердце, яке відгукнулось на наш заклик про допомогу.

 

 

Наш проект продовжується, оскільки ще 125 дітей, які чекають можливості пройти через програму післяопераційної реабілітації, потребують нашої допомоги.

Наш наступний реабілітаційний табір, ми плануємо провести в вересні 2018 року, щоб зробити ще більше дітей здоровим і щасливим!
Ми будемо дуже вдячні за Вашу підтримку!