Події
подивіться наші останні заходи

Щорічна екологічна акція проекту «Купив машину? Посади дерево!»

МБФ “Україно! Я за тебе!” та компанія “Тойота Україна” шостий рік поспіль реалізують спільний проект “Купив авто? Посади дерево!”, в рамках якого відбувається озеленення нашого міста. Суть проекту полягає у зниженні впливу шкідливих викидів авто шляхом висадки дерев та інших зелених насаджень, які відновлюють кисень, поглинаючи СО2, захищають від пилу та шуму, а також створюють чудові зелені зони відпочинку для киян.
29 жовтня 2016 року відбулась щорічна екологічна акція щодо озеленення та облаштування території за адресою проспект Степана Бандери 24-б.
В акції приймали участь близько 100 учасників: представники Фонду, працівники компанії Тойота, представники «Зеленбуду», волонтери, навіть дітки, які прийшли із своїми батьками, щоб долучитись разом із ними до гарної справи. Було висаджено понад 200 саджанців кущів та дерев катальпи, сумаху, рябіни, ялівця, сливи, можевельника та інших. рослин, зроблено красиві газони та клумби, що сприятиме очищенню повітря та прикрашатиме наше чудове місто. 
      img_3337  img_3338