Події
подивіться наші останні заходи

    Екопроект «Облаштування озера Йорданське»

 

 

       В травні 2017 року ініціативною групою нашого Фонду розпочато екологічний проект, спрямований на благоустрій приозерної території озера Йорданське в Оболонському районі м. Києва, яке є історичним, і за легендою з якого, брала свій початок річка Почайна, на якій хрестили Русь.

       На жаль, останнім часом Київ втрачає свою головну особливість – бути найзеленішою столицею Європи. Стрімке зростання новобудов, щільна забудова кожного клаптика вільної території  у деяких районах повністю витіснила зелені зони відпочинку. Оболонь є одним із найзаселеніших районів столиці, але окрім набережної Дніпра практично не має зон для відпочинку. Але на Оболоні є озера, прилегла територія яких, знаходиться в жахливому стані. Багато людей, молодих сімей, дітей відвідують необлаштовані озера, чим постійно наражають своє здоровья та життя небезпеці. 

       На жаль, благоустрій зон відпочинку активно відбувається тільки за рахунок безпосередньої участі небайдужих до свого міста та країни громадян. Тому ми вирішили не стояти осторонь, а долучитися до корисної та потрібної справи. Планується очистка приозерної території від бруду та її облаштування. Загальна вартість проекту складає 80 тис. гривень.

       Дуже хочеться, щоб ми разом з вами до нового літнього сезону подарували мешканцям Києва мальовниче, облаштоване озеро, де можна було безпечно та комфортно відпочити.

       Звертаємось до Вас з проханням долучитися до нашого проекту «Надихаю кожного!» та надати благодійну допомогу фінансову або матеріальну на облаштування озера Йорданське. Своїм проектом ми хочемо подати приклад соціально-відповідального відношення кожної людини до своєї країни, приклад того, що кожен може зробити свій особистий внесок у краще екологічне майбутнє нашої країни.

 

Наші реквізити:

Отримувач:

Міжнародний благодійний фонд «Україно! Я за тебе!»

ЄДРПОУ 35137539, р/р № 26005057003122

в Столичній філії ПАТ КБ «ПриватБанк»

у м. Києві, МФО 380269.

Додаткову інформацію ви можете отримати у координатора проекту

 Хачатрян Альони   тел. (067) 932-52-34)