Події
подивіться наші останні заходи

    Проект «Світ! Я чую тебе!»

        Міжнародний благодійний Фонд  «Україно! Я за тебе!» у співпраці з  ГО «Зростаймо здорові» продовжує збір коштів на благодійний проект «Світ! Я чую тебе!». Цей проект дозволить 25 глухим від народження дітям, яким зроблено нещодавно операцію з кохлеарної імплантації повернути слух та мову. З 17 по 28 серпня діти пройдуть реабілітацію в реабілітаційно-оздоровчому таборі в м. Буча, Київської області. Кваліфіковані спеціалісти навчать дітей навикам мовлення, що дозволить цим дітям вийти із світу тиші та отримати шанс на активне, здорове та благополучне життя.

        Перший етап збору коштів відбувся нещодавно, у червні цього року, через міжнародну інтернет-платформу GlobalGiving. Всім, хто долучився до цієї гарної справи – велика вдячність.  З вашою допомогою було зібрано $5,000, що дозволить пройти реабілітацію 10 дітям. Ще 15 дітей чекають своєї черги, щоб пройти такий важливий для них етап реабілітаційних заходів. Нам до 15 серпня 2017 року ще необхідно зібрати 250 000 грн. Закликаємо вас приєднатися до нашого проекту та спільними зусиллями подарувати дітям надію на здоровое життя. Кожний ваш внесок дасть глухій дитині надію почути цей світ!

       Благодійні внески ви можете перерахувати або через активну кнопку на нашому сайті або на рахунок Фонду:

Отримувач: Міжнародний благодійний фонд «Україно! Я за тебе!»

Код 35137539, Банк СФ ПАТ КБ “ПриватБанк” м. Києва

МФО банку 380269, р/р 26000057002708

Призначення платежу: Благодійна допомога.

 

       Також продовжується збір благодійних пожертв на інтернет-платформі GlobalGiving  для реабілітації дітей з вадами слуху, яких будуть оперувати впродовж 2017 року. Оскільки у цьому році заплановано слухопротезування для 97 дітей, такі реабілітаційно-оздоровчі табори необхідно проводити періодично (4 рази на рік). Якщо такий спосіб благодійності вам більше до вподоби – приєднуйтесь!!!

Link to your project on the GlobalGiving internetplatform : https://www.globalgiving.org/projects/rehabilitation-for-35-deaf-children-from-ukraine/